u bent hier

Bêtes de foire (Frankrijk) | Petit Théâtre de Gestes (8+)

Circus


Vorig jaar veroverde Circus Ronaldo in de kerstperiode onze harten met ‘De Wonderlijke Kerst van Circus Ronaldo’. Dat smaakt naar meer topcircus in de aanloop naar Kerstmis. Laat je dit jaar verrassen door het wonderlijke ‘Petit Théâtre de Gestes’. Elsa en Laurent wonen in een kleine tent. Zij knutselt, naait en houdt de boel recht. Hij speelt, jongleert en laat zich helemaal gaan. Hun hond ... Lees meer »

Vorig jaar veroverde Circus Ronaldo in de kerstperiode onze harten met ‘De Wonderlijke Kerst van Circus Ronaldo’. Dat smaakt naar meer topcircus in de aanloop naar Kerstmis. Laat je dit jaar verrassen door het wonderlijke ‘Petit Théâtre de Gestes’.

Elsa en Laurent wonen in een kleine tent. Zij knutselt, naait en houdt de boel recht. Hij speelt, jongleert en laat zich helemaal gaan. Hun hond ligt erbij en kijkt ernaar. Bêtes de foire neemt je mee naar een wondere wereld, waarin de vreemdste voorwerpen tot leven komen. Oude circusacts krijgen een heel nieuw leven, en de muziekmachine duikt te pas en te onpas op. Een uur lang kijk je met grote ogen en een glimlach naar een doldwaze, magische fantasie.

“Bêtes de foire is zowel absurd als magisch… Een unieke beleving die je meezuigt in een nostalgisch universum.” (concertnews.be ****1/2)
“Waanzinnig goed” (Telerama)
“Er wordt veel gelachen en je wordt verliefd op de personages. Groots in al zijn kleinheid!” (Les 3 Coups)

locatie: circustent op de Groenzone aan de Warande
organisatie: Cultuurhuis de Warande
van en met: Laurent Cabrol en Elsa De Witte

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Turnhout
Warandeplein
2300 Turnhout
maandag 14 december 2020 van 20:15 tot 21:15
Cultuurpromotie vzw
€ 20,0
tickets@djoelen.be
reservaties.oud-turnhout.be/Tickets.aspx