u bent hier

Bert Gabriels

18 +


Als er één man in staat is om met politieke eindejaarsconferences in de voetsporen van Michael van Peel te treden, dan wel Bert Gabriëls. Ongetwijfeld vindt hij ook in 2020 genoeg voorbije actualiteit om kritische noten bij te plaatsen. Ticketverkoop start later Als er één comedian in staat mocht worden geacht om met politieke eindejaarsconferences in de voetsporen van Michael van Peel te ... Lees meer »

Als er één man in staat is om met politieke eindejaarsconferences in de voetsporen van Michael van Peel te treden, dan wel Bert Gabriëls. Ongetwijfeld vindt hij ook in 2020 genoeg voorbije actualiteit om kritische noten bij te plaatsen.

Ticketverkoop start later

Als er één comedian in staat mocht worden geacht om met politieke eindejaarsconferences in de voetsporen van Michael van Peel te treden, dan wel Bert Gabriëls. Vorig jaar slaagde hij er al in om op zijn eigen manier de politiek een ludieke spiegel voor te houden. Wedden dat er dit jaar vooral ‘gelachen’ zal worden met een biermerk/type Toyota? Gewapend met krantenartikels stapt hij het podium op en vuurt hij zijn grappen in snel tempo op jou af.

In onze RElaX test hij nog eens of alles goed zit voor de première. En daarmee heb je de tweede avondvullende lachsessie van ons duet aan Eindejaarsconferences achter de rug.

Bert Gabriëls scheert hoge toppen met zijn conférence” (De Morgen, ****)
"Een mooi evenwicht tussen bevrijdende humor en verhulde maatschappijkritiek” (De Standaard, ****)

www.bertgabriels.be

RElaX (foyer Schouwburg Rex)
Smallestraat 2
2400 Mol
woensdag 25 november 2020om 20:15
RElaX (foyer Schouwburg Rex)
€ 14,0
apps.ticketmatic.com/widgets/getouw/f...