u bent hier

Bert Gabriels - Eindejaarsconference 2020

Humor comedy


Na het succes van de '#Eindejaars 2019' op Radio1 en op regionale zenders, gaat Bert Gabriëls verder op het elan met een nieuwe #Eindejaars. Wat zullen de topfeiten worden van 2020? Wie worden de prominenten van het jaar? Onze sporters op de Olympische Spelen, in de Tour de France of op het EK-voetbal? De politicus die ons land uit het slop trekt? Enter Covid-19 en een virus dat luistert naar ... Lees meer »

Na het succes van de '#Eindejaars 2019' op Radio1 en op regionale zenders, gaat Bert Gabriëls verder op het elan met een nieuwe #Eindejaars.

Wat zullen de topfeiten worden van 2020? Wie worden de prominenten van het jaar? Onze sporters op de Olympische Spelen, in de Tour de France of op het EK-voetbal? De politicus die ons land uit het slop trekt? Enter Covid-19 en een virus dat luistert naar de roepnaam Corona en dat plotseling de hele wereld in zijn greep had. Eentje waardoor we pas in 2021 zullen weten of onze Rode Duivels het EK zullen winnen. Het zal dus een bijzondere conference worden zoals je nog nooit hebt gezien, want het wordt een jaar zoals we er nog nooit één hebben meegemaakt. Het zal een show zijn over ons. Over wat we hebben bijgeleerd en hoe we daar weer samen nog een keer goed mee kunnen lachen.

Bert Gabriëls is een van de hardst werkende en meest ervaren comedians van Vlaanderen. Hij maakte al tien theatershows waarmee hij door heel Vlaanderen en Nederland toerde. Hij werd bekend dankzij tv-programma's als 'Comedy Casino', 'Scheire en de Schepping', 'Absurdistan', 'Advocaat van de duivel' en natuurlijk 'Zonde van de Zendtijd'.

credits
tekst & spel: Bert Gabriëls
productie: Gaya Scienza
foto: Johannes Vande Voorde

“Gabriëls is een van de meest veelzijdige Vlaamse komieken.” (De Morgen)
“Bert Gabriëls scheert hoge toppen met zijn conférence” (De Morgen, ****)

Om je veiligheid te garanderen hanteren wij strikt de veiligheidsmaatregelen die de overheid oplegt in het kader van de coronacrisis.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Cultuurhuis De Warande
Warandestraat 42
2300 Turnhout
dinsdag 8 december 2020 van 20:15 tot 21:50
Cultuurhuis De Warande
€ 16,0
www.warande.be