u bent hier

Bert Gabriëls - #Eindejaars 2020

Humor comedy


Bert Gabriëls is een van de hardst werkende en meest ervaren comedians. Na het succes van zijn vorige eindejaarsconferentie brengt hij een nieuwe ‘#eindejaars’. Nog slimmer, grappiger en scherper dan de vorige. Je krijgt een volledig jaaroverzicht samengebald in een avondvullende lachsessie.   Na het succes van de #Eindejaars 2019 op Radio 1 en op de regionale zenders, gaat Bert Gabriëls ... Lees meer »

Bert Gabriëls is een van de hardst werkende en meest ervaren comedians. Na het succes van zijn vorige eindejaarsconferentie brengt hij een nieuwe ‘#eindejaars’. Nog slimmer, grappiger en scherper dan de vorige. Je krijgt een volledig jaaroverzicht samengebald in een avondvullende lachsessie.


 


Na het succes van de #Eindejaars 2019 op Radio 1 en op de regionale zenders, gaat Bert Gabriëls verder op het elan met een nieuwe #Eindejaars. Maar deze keer nog slimmer, grappiger en scherper dan de vorige. Het zal een bijzondere conference worden zoals je nog nooit hebt gezien, want het wordt een jaar zoals we er nog nooit één hebben meegemaakt.


Het zal een show zijn over ons. Over wat we hebben bijgeleerd. En hoe we daar weer samen nog een keer goed mee kunnen lachen.


Bert Gabriëls is een van de hardst werkende en meest ervaren comedians van Vlaanderen. Hij maakte al 10 theatershows waarmee hij door heel Vlaanderen en Nederland toerde. Hij werd bekend dankzij tv-programma’s als ‘Comedy Casino’, ‘Scheire en de Schepping’, ‘Absurdistan’, ‘Advocaat van de duivel’ en natuurlijk ‘Zonde van de Zendtijd’.
“Gabriëls is een van de meest veelzijdige Vlaamse komieken.”

- De Morgen


“Bert Gabriëls scheert hoge toppen met zijn conférence.”

- De Morgen ****


"Een mooi evenwicht tussen bevrijdende humor en verhulde maatschappijkritiek.”

- De Standaard ****
Tekst & Spel: Bert Gabriëls

Productie: Gaya Scienza

Foto: Johannes Vande Voorde


 


 


 


 

Bert Gabriëls - #Eindejaars 2020
Cultuurcentrum Merksem / Concertzaal
Nieuwdreef 135
2170 Merksem
do 11 februari 2021om 14:00do 11 februari 2021om 20:15
Cultuurcentrum Merksem | CC Merksem
€ 18,0
Bestel tickets
www.ccmerksem.be/nl/event/73013/einde...