u bent hier

Beleef de KempenKICK!

7 +


Ben je jong van geest? Durf je te genieten van kop tot teen? Spring dan op een stevige step en ontdek een uniek stukje Kempen. Pol en juf Pol zijn jullie ervaren gidsen voor onderweg. We nemen jullie mee langs kronkelende paadjes waar je misschien nooit zou komen. Zo kom je heel wat te weten over de meren, het wit zand en de prachtige groene omgeving. Een aanrader voor de toerist die de ... Lees meer »

Ben je jong van geest? Durf je te genieten van kop tot teen? Spring dan op een stevige step en ontdek een uniek stukje Kempen.
Pol en juf Pol zijn jullie ervaren gidsen voor onderweg. We nemen jullie mee langs kronkelende paadjes waar je misschien nooit zou komen. Zo kom je heel wat te weten over de meren, het wit zand en de prachtige groene omgeving. Een aanrader voor de toerist die de streek op een avontuurlijke manier wilt verkennen. Kan ook voor een familie-uitje, een uitstap met vrienden of als verrassingsfeestje... Tussendoor maken we een pitstop in een cafeetje of stranden we op een gezellig terrasje. De drankjes zijn voor eigen rekening. Met 7 personen kunnen we vertrekken.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Pols Plek
Nieuwedijk 51
2480 Dessel
Pols Plek
€ 25,0
www.pols-plek.be