u bent hier

Beiaardconcert: Elien Van Den Broeck


Elien Van Den Broeck startte op 9-jarige leeftijd haar beiaardstudies in Peer bij Erik Vandevoort (afdeling van de beiaardschool Mechelen). Op jonge leeftijd won zij reeds twee internationale beiaard-wedstrijden (Deinze en Saint-Amand-les-Eaux) en in haar thuisgemeente Meerhout kreeg zij de gemeentelijke cultuurprijs voor haar beiaardverdiensten. Concerteren deed zij reeds op verschillende ... Lees meer »

Elien Van Den Broeck startte op 9-jarige leeftijd haar beiaardstudies in Peer bij Erik Vandevoort (afdeling van de beiaardschool Mechelen). Op jonge leeftijd won zij reeds twee internationale beiaard-wedstrijden (Deinze en Saint-Amand-les-Eaux) en in haar thuisgemeente Meerhout kreeg zij de gemeentelijke cultuurprijs voor haar beiaardverdiensten. Concerteren deed zij reeds op verschillende beiaarden in heel Europa. Momenteel studeert Elien tevens aan het KSO-Lemmensinstituut bij Carl Van Eyndhoven. Op 14-jarige leeftijd werd zij aangesteld als beiaardier van de abdij te Mol-Postel.

Als titularis van deze Abdijbeiaard brengt ze vandaag een reeks werken voor beiaard geschreven en bewerkingen van muziek van Claude Debussy en Robert Schumann.

Abdijtoren
Abdijstraat 16
2400 Mol
zaterdag 15 augustus 2020van 15:00 tot 16:00
Beiaardcomité
gratis
herman.valgaeren@skynet.be
014312677