u bent hier

Beiaardconcert: Dina Verheyden


Dina Verheyden raakte als dertienjarige gefascineerd door beiaard. Ze behaalde in 2007 het diploma aan de Koninklijke Beiaardschool en volgde meerdere masterclasses bij verschillende gerenommeerde beiaardiers. Aan het Lemmensinstituut van Leuven behaalde ze haar Master in Music voor zang. Dina zingt in verschillende stijlen en ensembles. Samen met echtgenoot Richard de Waardt streeft ze ... Lees meer »

Dina Verheyden raakte als dertienjarige gefascineerd door beiaard. Ze behaalde in 2007 het diploma aan de Koninklijke Beiaardschool en volgde meerdere masterclasses bij verschillende gerenommeerde beiaardiers. Aan het Lemmensinstituut van Leuven behaalde ze haar Master in Music voor zang. Dina zingt in verschillende stijlen en ensembles. Samen met echtgenoot Richard de Waardt streeft ze ernaar om muziek en beiaard bekend en geliefd te maken bij een jong publiek. Sinds enkele jaren is Dina als ...

Dina Verheyden raakte als dertienjarige gefascineerd door beiaard. Ze behaalde in 2007 het diploma aan de Koninklijke Beiaardschool en volgde meerdere masterclasses bij verschillende gerenommeerde beiaardiers. Aan het Lemmensinstituut van Leuven behaalde ze haar Master in Music voor zang.
Dina zingt in verschillende stijlen en ensembles. Samen met echtgenoot Richard de Waardt streeft ze ernaar om muziek en beiaard bekend en geliefd te maken bij een jong publiek. Sinds enkele jaren is Dina als docente verbonden aan de Mechelse beiaardschool en dirigeert ze er ook het handbellenensemble Akabella. Verder is ze docente beiaard aan het Institut Supérieur de Musique et Pédagogie (IMEP) te Namen en beiaardier in Mechelen van de O.-L.-Vr. o/d Dijlekerk.

Voor de lichte abdijbeiaard programmeerde Dina vandaag naast een aantal Italiaanse licht-klassieke werken van Scarlatti, Fiocco en Elgar, dansen zoals walsen en meerdere tango’s!

Abdijbeiaard
Abdijstraat 14
2400 MOL
zondag 2 augustus 2020van 15:00 tot 16:00
Beiaardcomité
gratis
herman.valgaeren@skynet.be
014312677