u bent hier

Beiaard-duoconcert: Carl Van Eyndhoven (beiaard) en Bart Lodewijckx (piano)


Carl Van Eyndhoven is stadsbeiaardier van Tilburg en Mol. Momenteel is hij ook voorzitter van CEMPER (Centrum voor het cultureel erfgoed van muziek en podiumkunsten in Vlaanderen en Brussel vzw) en het Béla Bartók Archief - Fonds Denijs Dille van België. Gecombineerd met zijn liefde voor jazz en Béla Bartók levert dit soms merkwaardige klanken op. In 2017 nam hij de CD “Django Bells” op i.s.m. ... Lees meer »

Carl Van Eyndhoven is stadsbeiaardier van Tilburg en Mol. Momenteel is hij ook voorzitter van CEMPER (Centrum voor het cultureel erfgoed van muziek en podiumkunsten in Vlaanderen en Brussel vzw) en het Béla Bartók Archief - Fonds Denijs Dille van België. Gecombineerd met zijn liefde voor jazz en Béla Bartók levert dit soms merkwaardige klanken op. In 2017 nam hij de CD “Django Bells” op i.s.m. het jazz manouche ensemble Minor Sing uit Lyon. In dit slotconcert speelt hij ...

Carl Van Eyndhoven is stadsbeiaardier van Tilburg en Mol. Momenteel is hij ook voorzitter van CEMPER (Centrum voor het cultureel erfgoed van muziek en podiumkunsten in Vlaanderen en Brussel vzw) en het Béla Bartók Archief - Fonds Denijs Dille van België. Gecombineerd met zijn liefde voor jazz en Béla Bartók levert dit soms merkwaardige klanken op. In 2017 nam hij de CD “Django Bells” op i.s.m. het jazz manouche ensemble Minor Sing uit Lyon. In dit slotconcert speelt hij een gevarieerd programma met Bart Lodewijckx op piano.

Tijdens dit slotconcert gaan ze de uitdagingen aan met muziek van Georg. Fr. Händel, Joseph Haydn, Ludwig van Beethoven, Maurice Ravel, Béla Bartók en George Gershwin.  

St.-Pieterstoren
Markt 1
2400 MOL
zaterdag 29 augustus 2020van 20:00 tot 21:00
Beiaardcomité
gratis
herman.valgaeren@skynet.be
014312677