u bent hier

Beginnerscursus: Eutonie: duurzame zelfzorg met je lichaam als kompas

18 +

Gezondheid en zorg


In deze introductiecursus kan je proeven of de werkwijze van eutonie bij jou past. Eutonie is een elementaire én gefundeerde lichaamsmethode, die jou helpt om goed voor je zelf te zorgen in het dagelijkse leven en fit en gezond te blijven tot op hoge leeftijd. Het niet in balans zijn van je lichaamstonus (spanning), vertaalt zich in een waaier aan fysieke én mentale problemen, of ... Lees meer »

In deze introductiecursus kan je proeven of de werkwijze van eutonie bij jou past.
Eutonie is een elementaire én gefundeerde lichaamsmethode, die jou helpt om goed voor je zelf te zorgen in het dagelijkse leven en fit en gezond te blijven tot op hoge leeftijd.
Het niet in balans zijn van je lichaamstonus (spanning), vertaalt zich in een waaier aan fysieke én mentale problemen, of ouderdomskwaaltjes.
Het is voor ieder persoon een weldaad om te onthaasten en te verstillen. Het is een attitude die kan geleerd en geoefend worden. Dit geeft vertrouwen in jezelf, waardoor je op een rustige én adequate manier kan omgaan met de dingen die van 's morgens tot 's avonds op je afkomen. Eutonie is preventieve gezondheidszorg.
6 donderdagnamiddagen van 13u tot 17u (niet op 5/11)

Bron: UiTinVlaanderen.be

renild Van den plas
Toon kaart Studio 118 -
Graatakker 118
2300 Turnhout
Van 29 oktober 2020 tot 10 december 2020
eutonie-kempen
€ 180,0
www.eutonie-kempen.com
www.eutonie.info