u bent hier

Begijn Le Bleu

Humor comedy


Begijn werd bekend door het televisieprogramma ‘Foute Vrienden’, maar bovenal doet hij al jaren wat hem nauw aan het hart ligt: spelen. Hij brengt herkenbare huis-, tuin- en keukenverhalen met een scherp randje. Verhaaltjes over vallen, opstaan en toch dankbaar zijn: grappig en relativerend. De wereld redden kan hij niet, daarom begint Begijn met zichzelf. Hij brengt herkenbare huis-, tuin- en ... Lees meer »

Begijn werd bekend door het televisieprogramma ‘Foute Vrienden’, maar bovenal doet hij al jaren wat hem nauw aan het hart ligt: spelen. Hij brengt herkenbare huis-, tuin- en keukenverhalen met een scherp randje. Verhaaltjes over vallen, opstaan en toch dankbaar zijn: grappig en relativerend.

De wereld redden kan hij niet, daarom begint Begijn met zichzelf. Hij brengt herkenbare huis-, tuin- en keukenverhalen met een scherp randje. Verhaaltjes over vallen, opstaan en toch dankbaar zijn: grappig en relativerend.

Begijn werd bekend door het televisieprogramma ‘Foute Vrienden’, presenteerde het kinderprogramma ‘Taarten van Begijn’, schreef een boek over wielrennen en maakt ‘Fwiet! Fwiet!’, een podcast over zijn passie vogelspotten. Maar bovenal doet hij al jaren wat hem nauw aan het hart ligt: spelen. 

"Je blijft luisteren omdat je blijft kijken en lachen met de manier waarop hij zijn grappen vertelt." (...) het was een plezier om Le Bleu zo bezig te zien, vrij als de vogels die hij zo graag observeert" - De Standaard

Toon kaart Cultuurcentrum Zwaneberg
Cultuurplein 1
2220 Heist-op-den-Berg
do 8 april 2021 van 19:00 tot 19:00 do 8 april 2021 van 21:30 tot 21:30
Cultuurcentrum Zwaneberg Heist-op-den-Berg
€ 16,0
apps.ticketmatic.com/widgets/cultuurc...
info@zwaneberg.be
015 25 07 70
www.zwaneberg.be/e1458/begijn-le-bleu