u bent hier

Begijn Le Bleu - Fwiet! Fwiet!


Fwiet! Fwiet! Is de naam van de podcast over vogels in de Lage Landen van Begijn Le Bleu die enthousiast werd onthaald door de media en het publiek. Nu gaat de comedian de baan op om te vertellen over de kick van het vogelspotten. Aan de hand van zijn verencollectie heeft hij het over de waanzinnige verhalen achter sommige vogelsoorten. Een gepassioneerd verteller over zijn muze: de natuur. De ... Lees meer »

Fwiet! Fwiet! Is de naam van de podcast over vogels in de Lage Landen van Begijn Le Bleu die enthousiast werd onthaald door de media en het publiek. Nu gaat de comedian de baan op om te vertellen over de kick van het vogelspotten. Aan de hand van zijn verencollectie heeft hij het over de waanzinnige verhalen achter sommige vogelsoorten. Een gepassioneerd verteller over zijn muze: de natuur.

De Morgen: **** “Een toppodcast van Begijn Le Bleu over vogels. Trek je regenlaarzen aan, download Fwiet! Fwiet! En haal de dagtripper in jezelf boven”
Zin in Zomer: ‘Charmante gast, rasverteller, gepassioneerd vogelaar: dé verrassing op Zin in Zomer was Begijn Le Bleu... Hoogvlieger!’

Deze lezing is i.s.m. Natuurpunt Oude Spoorweg. Zij zorgen voor lekkere biofruitsappen en biobier.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Cultuurhuis Altena - kapel
Antwerpsesteenweg 79
2550 Kontich
dinsdag 30 maart 2021 van 20:00 tot 21:30
Vrijetijdsdienst Kontich
€ 8,0
webshopkontich.recreatex.be/Tickets/O...
uitwinkel@kontich.be
03 450 78 31