u bent hier

Beethoven 1 & Finzi - 1 + 1 gratis voor Willemsfondsers!


Diepgaand, spontaan en vol leven. In zijn concerto voor klarinet en strijkers eert de Engelse componist Gerald Finzi de klarinet in al haar schoonheid. Anderhalve eeuw eerder – in 1800 – weerklonk de Symfonie nr. 1 van Ludwig van Beethoven. Een onorthodoxe en verrassende partituur, maar toch binnen de grenzen van de traditionele symfonie. Beethoven 1 & Finzi Diepgaand, spontaan en vol leven. ... Lees meer »

Diepgaand, spontaan en vol leven. In zijn concerto voor klarinet en strijkers eert de Engelse componist Gerald Finzi de klarinet in al haar schoonheid. Anderhalve eeuw eerder – in 1800 – weerklonk de Symfonie nr. 1 van Ludwig van Beethoven. Een onorthodoxe en verrassende partituur, maar toch binnen de grenzen van de traditionele symfonie.

Beethoven 1 & Finzi Diepgaand, spontaan en vol leven. In zijn concerto voor klarinet en strijkers eert de Engelse componist Gerald Finzi de klarinet in al haar schoonheid. Anderhalve eeuw eerder – in 1800 – weerklonk de Symfonie nr. 1 van Ludwig van Beethoven. Een onorthodoxe en verrassende partituur, maar toch binnen de grenzen van de traditionele symfonie Exclusief voor Willemsfondsers: 1+1 ticket gratis in rang 1 Het Willemsfonds biedt haar leden een 1 ticket kopen 1 ticket gratis actie in rang 1 aan voor dit concert van Symfonieorkest Vlaanderen. Prijs voor 2 tickets in rang 1 bedraagt €34. Dit ledenvoordeel kwam tot stand i.s.m. Symfonieorkest Vlaanderen.

Toon kaart deSingel
Desguinlei 25
2018 Antwerpen
zo 15/11/20
www.willemsfonds.be/k/meeting2/detail...