u bent hier

Be Irving + Stan Meeus - m i k s in De Piste - AFGELAST

Pop en rock


M i k s geeft jongeren een podium en coaching in verschillende kunstdisciplines. In De Piste kan je de jonge muzikant Stan Meeus aan het werk zien als voorprogramma van Be Irving, de band van muziekcoach Frederik De Clerq. Be Irving Be Irving combineert samples uit het dagelijks leven met lyrische synths en gitaarpartijen, rollende beats, glooiende zangmelodieën en baspartijen die de lippen ... Lees meer »

M i k s geeft jongeren een podium en coaching in verschillende kunstdisciplines. In De Piste kan je de jonge muzikant Stan Meeus aan het werk zien als voorprogramma van Be Irving, de band van muziekcoach Frederik De Clerq.

Be Irving
Be Irving combineert samples uit het dagelijks leven met lyrische synths en gitaarpartijen, rollende beats, glooiende zangmelodieën en baspartijen die de lippen doen tuiten. Ergens diep in het niemandsland tussen Damon Albarn, Beach House en Sparklehorse is deze vierkoppige band op een frisse, prikkelende sound gestoten die hen een plaatsje bezorgde in de finale van Humo’s Rock Rally 2020.


Stan Meeus
Dompel je onder in de sfeervolle muziek van beatboxer Stan. Met zijn stem en zijn loopstation creëert hij een verrassende sound. Tijdens een optreden improviseert hij vanuit een melodie of een beat om zo een nummer op te bouwen. Daardoor is elke set een unieke en spannende ervaring. Stan is als zestienjarige al van jonge leeftijd bezig met beatboxen en ontwikkelde zijn eigen muziek bij m i k s onder begeleiding van Frederik De Clerq.

Om je veiligheid te garanderen hanteren wij strikt de veiligheidsmaatregelen die de overheid oplegt in het kader van de coronacrisis.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Cultuurhuis De Warande
Warandestraat 42
2300 Turnhout
vrijdag 13 november 2020 van 20:15 tot 21:50
Cultuurhuis De Warande
€ 5,0
www.warande.be