u bent hier

Basismodule digitale fotografie 1

18 +

Fotografie


Tijdens de eerste basismodule staat het leren kennen van de camera en haar instelmogelijkheden centraal. Daarnaast worden de belangrijkste fotografische principes rond scherpstellen, belichting en beeldcompositie één voor één behandeld. Je leert deze principes en technieken omzetten naar de correcte camera-instellingen, zodat je op een succesvolle manier de gewenste foto kan maken. Dankzij een ... Lees meer »

Tijdens de eerste basismodule staat het leren kennen van de camera en haar instelmogelijkheden centraal. Daarnaast worden de belangrijkste fotografische principes rond scherpstellen, belichting en beeldcompositie één voor één behandeld. Je leert deze principes en technieken omzetten naar de correcte camera-instellingen, zodat je op een succesvolle manier de gewenste foto kan maken.
Dankzij een gestructureerde foto-analyse leer je op een genuanceerde manier naar het werk van bekende fotografen kijken. Tevens maak je kennis met het nabewerkingsprogramma Adobe Lightroom CC. Twee lesmomenten kunnen verplaatst worden naar een ander moment en een andere locatie.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Crescendo CVO Campus Louis Zimmer
Predikherenstraat 18
2500 Lier
Van 15 september 2020 tot 19 januari 2021
Crescendo CVO
€ 90,0
info.mechelen@cvo-crescendo.be
crescendo-cvo.be/nl/opleidingen/digit...