u bent hier

Basiscursus Italiaans

18 +


In dit niveau zet je de eerste stap om een basisgebruiker van het Italiaans te worden. Stapsgewijs kom je in contact met de Italiaanse taal en cultuur. De basisgrammatica wordt aangeleerd op een interactieve manier. We vertrekken vanuit situaties die uit het dagelijks leven gegrepen zijn: je leert hoe je je voorstelt, hoe je over je familie en werk vertelt, hoe je de weg vraagt en boodschappen ... Lees meer »

In dit niveau zet je de eerste stap om een basisgebruiker van het Italiaans te worden. Stapsgewijs kom je in contact met de Italiaanse taal en cultuur. De basisgrammatica wordt aangeleerd op een interactieve manier.
We vertrekken vanuit situaties die uit het dagelijks leven gegrepen zijn: je leert hoe je je voorstelt, hoe je over je familie en werk vertelt, hoe je de weg vraagt en boodschappen doet. Verder leer je hoe je op restaurant een drankje en een hapje bestelt en hoe je een kamer reserveert in een hotel. Ook de Italiaanse cultuur komt aan bod: verschillende regio’s van het land worden kort besproken, we beluisteren enkele Italiaanse canzoni en lezen kleine tekstjes over de Italiaanse cultuur en mentaliteit.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart CVO Crescendo
Vaartdijk 86
2800 Mechelen
Van 16 september 2020 tot 9 juni 2021 (wo van 18:30 tot 21:45,
CVO Crescendo
€ 180,0
info.mechelen@cvo-crescendo.be
crescendo-cvo.be/nl/opleidingen/talen...