u bent hier

Basis Technnieken Tekenkunst - leermodule 3 weken

15 +

Creativiteit, Decoratieve kunst, Design


elke dinsdag 14 tot 17 uur Laat jouw artistiek beest los!  Deze training worden gegeven door gecertifieerde trainers/docenten. Je ontvangt een persoonlijk certificaat van deelname. Heb je altijd al willen tekenen? Heb je altijd gevoeld dat je het wilde, maar durfde je de stap misschien nog niet te zetten?  Dan is dit echt een topkans voor jou. In 3 sessies leer je van 0 tot een behoorlijk ... Lees meer »

elke dinsdag 14 tot 17 uur

Laat jouw artistiek beest los! 


Deze training worden gegeven door gecertifieerde trainers/docenten. Je ontvangt een persoonlijk certificaat van deelname.


Heb je altijd al willen tekenen? Heb je altijd gevoeld dat je het wilde, maar durfde je de stap misschien nog niet te zetten? 

Dan is dit echt een topkans voor jou. In 3 sessies leer je van 0 tot een behoorlijk gevorderde niveau alles wat je moet weten om een sterke tekenaar te worden. Van stip tot vlak, alles wordt stap voor stap uit de doeken gedaan. In een zeer aangename omgeving en in kleine groep, met veel aandacht voor al je persoonlijk vragen en wensen.  Echt een topper voor wie 2020 echt een doorbraakjaar wil maken. 

Antwerp Colors
cultureel ontmoetingscentrum Stadsmagazijn
Keistraat 5-7
2000 Antwerpen
Van 1 december 2020 tot 15 december 2020
ontmoetingscentrum Het Stadsmagazijn
€ 45,0
Sign Up
www.stadsmagazijn.be/nl/event/79326/l...