u bent hier

Bas Birker en Nigel Williams


Pop up Europa Deze activiteit is onderdeel van Pop up Europa Mol. In februari 2021 staat Mol in het teken van Europa met een tentoonstelling in de bib, culturele activiteiten, acties voor scholen en wedstrijden. Pop up Europa is een initiatief van provincie Antwerpen  in samenwerking met gemeente Mol om Europa dichterbij de burger te brengen. Comedians Bas Birker en Nigel Williams nemen je ... Lees meer »

Pop up Europa Deze activiteit is onderdeel van Pop up Europa Mol. In februari 2021 staat Mol in het teken van Europa met een tentoonstelling in de bib, culturele activiteiten, acties voor scholen en wedstrijden. Pop up Europa is een initiatief van provincie Antwerpen  in samenwerking met gemeente Mol om Europa dichterbij de burger te brengen. Comedians Bas Birker en Nigel Williams nemen je mee op een hilarische trip door Europa. Bereid je voor op een avond vol ongezouten meningen en ...

Pop up Europa
Deze activiteit is onderdeel van Pop up Europa Mol. In februari 2021 staat Mol in het teken van Europa met een tentoonstelling in de bib, culturele activiteiten, acties voor scholen en wedstrijden. Pop up Europa is een initiatief van provincie Antwerpen  in samenwerking met gemeente Mol om Europa dichterbij de burger te brengen.

Comedians Bas Birker en Nigel Williams nemen je mee op een hilarische trip door Europa. Bereid je voor op een avond vol ongezouten meningen en scherpe humor.

Nigel Williams groeide op in Bristol (UK). In 2000 won hij Humo’s Comedy Cup. Sindsdien vind je deze ‘corporate’ comedian op podia in binnen- en buitenland. Met meer dan vijftien jaar ervaring als stand-up comedian en zeven avondvullende shows op zijn palmares, weet Nigel als geen ander op zijn publiek in te spelen.

Als voorbeeldige Nederlander runde Bas Birker jarenlang een gerenommeerde coffeeshop. In 2000 ontdekte hij zijn passie voor comedy, vooral als mc. De jaren nadien zou hij meer dan 2500 shows spelen in België en Nederland. Als vaste gast in het programma ‘weekwatchers’ op Radio 2 en met reeds vier zaalshows op zijn naam, is Bas Birker niet meer uit de comedy scene weg te slaan.

Organisatie: Cultuurcentrum ’t Getouw en Jeugdhuis Tydeeh

RElaX (foyer Schouwburg Rex)
Smallestraat 2
2400 Mol
dinsdag 9 februari 2021om 20:15
RElaX (foyer Schouwburg Rex)
gratis
apps.ticketmatic.com/widgets/getouw/f...