u bent hier

BabelBouf - Afghanistan + Rake's Progress


Met Babelbouf schotelen koks en muzikanten je het beste uit verschillende werelden voor. Schuif aan tafel in openlucht voor een vers bereide maaltijd uit onze Volxkeuken, maar proef eerst van een muzikaal en poëtisch voorgerecht. Voor het eten vragen we je op voorhand een ticket te kopen. Wie geen honger heeft, kan gratis en zonder reserveren van het avondprogramma komen genieten. Deze editie ... Lees meer »

Met Babelbouf schotelen koks en muzikanten je het beste uit verschillende werelden voor. Schuif aan tafel in openlucht voor een vers bereide maaltijd uit onze Volxkeuken, maar proef eerst van een muzikaal en poëtisch voorgerecht. Voor het eten vragen we je op voorhand een ticket te kopen. Wie geen honger heeft, kan gratis en zonder reserveren van het avondprogramma komen genieten.

Deze editie nemen de Afghaanse kokkin Nafas Gul Khair Mohammad en haar team het fornuis over en het superdiverse trio Rake's Progress (Stefano Petucco, Joe Borthwick en Pieter Rutten) komt dit (di)verse diner van sfeer voorzien. Tussen het optreden en het tafelen door organiseert Maud Vanhauwaert 'open poëzie podium': vijf dichters mogen in alle vrijheid en in verschillende talen de Bühne bezetten. Voor het eten vragen we je op voorhand een ticket te kopen. Wie geen honger heeft, kan gratis en zonder reserveren van het avondprogramma komen genieten.

>> Voor €10 p.p. kun je mee eten. Inschrijven doe je via de link, liefst in bubbels van minimaal vier en maximaal tien personen (volgens de regionale maatregelen rond sociale bubbels), dan kunnen we de tafels groeperen
>> Reserveren is mogelijk tot 18/09, 16u.
>> We houden het samen coronavrij. Kom in je bubbel en draag een mondmasker. Eens aan je tafel mag het mondmasker af. Blijf thuis als je zeven dagen voor het evenement symptomen vertoonde of ziek was.

Met de steun van Stad Antwerpen & District Antwerpen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Archipelsite
(ingang via Damhof) tegenover Lange Lobroekstraat 77, Antwerpen Dam
2060 Antwerpen 6 (Antwerpen)
vrijdag 18 september 2020 van 18:00 tot 21:00
Rooftoptiger
€ 10,0
ttk.antwerpen.be/Tickets/Detail.aspx?...
www.rooftoptiger.com
www.facebook.com/babelbuhne
www.instagram.com/babelbuhne