u bent hier

BA-r-ZAAR - Reggaenight feat. Collieman + Band & Giraffe Soundsystem

Folk en wereldmuziek


Barzoen en de Warande slaan weer de handen in elkaar voor ‘BA-r-ZAAR’. Ook dit seizoen toveren we de centrale hal om tot een gezellig binnenterras met dansvloer voor deze bijzondere muziekavonden. Tijdens elke editie staat een ander feestelijk muziekgenre centraal, gebracht door een livegroep met nadien een dj-set. programma 17 februari: Reggaenight feat. Collieman + band & Giraffe Soundsystem ... Lees meer »

Barzoen en de Warande slaan weer de handen in elkaar voor ‘BA-r-ZAAR’. Ook dit seizoen toveren we de centrale hal om tot een gezellig binnenterras met dansvloer voor deze bijzondere muziekavonden. Tijdens elke editie staat een ander feestelijk muziekgenre centraal, gebracht door een livegroep met nadien een dj-set.
programma

17 februari: Reggaenight feat. Collieman + band & Giraffe Soundsystem
28 april: nog niet bekend

Ons grootste reggae-talent van eigen bodem, Collieman, komt dit voorjaar met een nieuw album "The Jungle Code". De release is gepland op 1 februari. De CD is een samenwerking met de Amsterdamse producer Dubshelter die voorheen al albums maakte met bekende zangers als Brinsley Forde (Aswad), Apple Gabriel (Israel Vibration), Vernon Maytone (The Maytones), Earl Sixteen, ...

Afgelopen zomer lieten ze het publiek al eens proeven in Rivierenhof, Helden in het park, Villa Pace en Fiesta Mundial. In 2018 zal hij niet weg te denken zijn van de Belgische en zelfs internationale podia. Klasse komt altijd bovendrijven!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Cultuurhuis De Warande
Warandestraat 42
2300 Turnhout
zaterdag 17 februari 2018 van 13:00 tot 16:00
Cultuurhuis De Warande
€ 8,0
014 41 69 91
www.warande.be