u bent hier

Axelle Red - Acoustic Tour

16 +

Pop en rock


Axelle brengt haar soulinvloeden met meer pop. Vijf jaar na haar studioplaat ‘Rouge Ardent’ (een van de best verkochte albums in België in 2013) is Axelle Red weer helemaal terug met ‘Exil’. Voor dat album trok Axelle Red naar Memphis, Nashville en Los Angeles. Daar werkte ze samen met Dave Stewart (Eurythmics) en enkele Scandinavische producers. In het resultaat zit meer pop en rock dan soul ... Lees meer »

Axelle brengt haar soulinvloeden met meer pop.

Vijf jaar na haar studioplaat ‘Rouge Ardent’ (een van de best verkochte albums in België in 2013) is Axelle Red weer helemaal terug met ‘Exil’. Voor dat album trok Axelle Red naar Memphis, Nashville en Los Angeles. Daar werkte ze samen met Dave Stewart (Eurythmics) en enkele Scandinavische producers. In het resultaat zit meer pop en rock dan soul en verkent ze volop haar stem.
 

Met kracht een paar tonen hoger zingen en toch die ‘grain’ houden: dat was de nieuwe uitdaging. Mijn stem is het belangrijkste instrument op de plaat.” aldus Axelle Red.

 

Axelle Red is één van de belangrijkste muzikanten uit de Belgische popgeschiedenis. Haar muzikale carrière overspant ondertussen al drie decennia. Wie doet dat haar na?


Geen wonder dus dat de Warande haar graag op haar podium brengt!

Axelle Red
Toon kaart Cultuurhuis de Warande
Warandestraat 42
2300 Turnhout
zaterdag 7 december 2019 van 20:15 tot 20:15
Cultuurhuis de Warande
€ 30,0
Bestel tickets
014 41 69 91
www.warande.be/programma/3847/Axelle_...
www.warande.be/programma/3847/Axelle_...