u bent hier

Auteurslezing Bart Moeyaert

16 +

Literatuur


Opnieuw organiseren we op woensdagavond een aantal bijzondere ontmoetingen met gevestigde auteurs. Ze geven je een inkijk in de interne keuken van het schrijversschap. De auteurslezing begint om 19u tot 21.30u. 'Mijn hoofd is een spons', vertelde Bart Moeyaert tijdens een lezing voor Creatief Schrijven vzw op de vorige Boekenbeurs. Wat dat betekent kan je de internationaal gelauwerde schrijver ... Lees meer »

Opnieuw organiseren we op woensdagavond een aantal bijzondere ontmoetingen met gevestigde auteurs. Ze geven je een inkijk in de interne keuken van het schrijversschap. De auteurslezing begint om 19u tot 21.30u.'Mijn hoofd is een spons', vertelde Bart Moeyaert tijdens een lezing voor Creatief Schrijven vzw op de vorige Boekenbeurs. Wat dat betekent kan je de internationaal gelauwerde schrijver tijdens deze lezing zelf vragen.Korting

15% korting voor jongeren (-26), leden van de Literaire Loge, leerkrachten en studenten (op vertoon van leraren- of studentenkaart).

Liever online?

We zenden de auteurslezing ook live uit. Wil je liever thuis vanuit je zetel via Zoom volgen? Schrijf je dan in voor de online versie.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Foyer van de Hiberniaschool
Volkstraat 40
2000 Antwerpen
woensdag 25 november 2020 van 19:00 tot 21:30
Creatief Schrijven vzw
€ 10,0
creatiefschrijven.be/cursussen/auteur...