u bent hier

Atelier Streep

15 +


Zin om op een speelse manier met allerlei schilder en grafische materialen aan de slag te gaan? Wees dan welkom om op 6 opeenvolgende zondagen aan te sluiten bij het creatief atelier! Doorloop in zes ochtenden een deel van de wonderlijke wereld van grafische en schildermaterialen. Experimenteer telkens met een ander materiaal en leef je uit. Tijdens de lessen krijg je info over het betreffende ... Lees meer »

Zin om op een speelse manier met allerlei schilder en grafische materialen aan de slag te gaan? Wees dan welkom om op 6 opeenvolgende zondagen aan te sluiten bij het creatief atelier!


Doorloop in zes ochtenden een deel van de wonderlijke wereld van grafische en schildermaterialen. Experimenteer telkens met een ander materiaal en leef je uit. Tijdens de lessen krijg je info over het betreffende materiaal, staan we stil bij technieken en is er telkens de keuze om hiermee abstract of figuratief aan de slag te gaan. Bekijk het als een zondags buffet maar dan een beetje anders.


 


Vandaag verdiepen we ons in de dromerige wereld van de aquarel.  Eerst staan we stil bij het mengen van de kleuren, verdunnen of verstevigen van de kleuren en het maken van overgangen. Na de opwarming gaan we individueel eens experimenteel aan de slag. Verwacht geen typische waterverf taferelen, maar eerder speelse abstracte werkjes. Ga naar huis met een eerste ervaring met waterverf en enkele leuke werken.


 


Het atelier wordt ondersteund door ervaren begeleidster Laura De Roey van Atelier Streep.


Een initiatief van Atelier Streep met ondersteuning van 252 cc

Workshop | Aquarel
252 cc
Veltwijcklaan 252
2180 Ekeren
zondag 27 september 2020om 10:00
252 CC
€ 30,0
Sign Up
www.252cc.be/nl/event/79076/atelier-s...