u bent hier

Atelier Streep

18 +


Zin om op een speelse manier met allerlei schilder en grafische materialen aan de slag te gaan? Wees dan welkom om op 6 opeenvolgende zondagen aan te sluiten bij het creatief atelier! Doorloop in zes ochtenden een deel van de wonderlijke wereld van grafische en schildermaterialen. Experimenteer telkens met een ander materiaal en leef je uit. Tijdens de lessen krijg je info over het betreffende ... Lees meer »

Zin om op een speelse manier met allerlei schilder en grafische materialen aan de slag te gaan? Wees dan welkom om op 6 opeenvolgende zondagen aan te sluiten bij het creatief atelier!


Doorloop in zes ochtenden een deel van de wonderlijke wereld van grafische en schildermaterialen. Experimenteer telkens met een ander materiaal en leef je uit. Tijdens de lessen krijg je info over het betreffende materiaal, staan we stil bij technieken en is er telkens de keuze om hiermee abstract of figuratief aan de slag te gaan. Bekijk het als een zondags buffet maar dan een beetje anders.Vandaag gaan heel de ochtend aan de slag met potloden. In welke vormen komen ze? Hoe kan je hiermee spelen? Op welke manieren kan je hiermee aan de slag? Na enkele opwarmingsoefeningen gaan we ook schetsen met onze wapens. Atelier Streep voorziet een mooi tafereel waar ieders wel een object naar keuze uit kan vinden om vast te leggen op papier. Je gaat naar huis met een nieuwe ervaring, fijne begeleiding en wie weet wel een prachtige schets.


 


Het atelier wordt ondersteund door ervaren begeleidster Laura De Roey van Atelier Streep.


Een initiatief van Atelier Streep met ondersteuning van 252 cc

Workshop | Potloden
252 cc
Veltwijcklaan 252
2180 Ekeren
zondag 20 september 2020om 10:00
252 CC
€ 30,0
Sign Up
www.252cc.be/nl/event/79072/atelier-s...