u bent hier

Ask us anything - Sint Lucas Antwerpen / Online infodag over opleidingen fotografie, illustratie, grafische vormgeving, sieraad, kunst en communicatie ontwerp

17 +

Kunst en kunsteducatie


Fotografie, klik en klaar? Sieraden ontwerpen klinkt fijn, maar is het ook een beroep met een toekomst? Kan kunst de wereld redden? Mag ik volgende keer jullie advertentie maken? En een job als illustrator, kan je daar wel van leven? Wellicht heb jij ook heel wat vragen voor ons. Via www.sintlucasantwerpen.be/askusanything kan je ze ons op 6 maart allemaal stellen en kom je alles te weten ... Lees meer »

Fotografie, klik en klaar? Sieraden ontwerpen klinkt fijn, maar is het ook een beroep met een toekomst? Kan kunst de wereld redden? Mag ik volgende keer jullie advertentie maken? En een job als illustrator, kan je daar wel van leven?

Wellicht heb jij ook heel wat vragen voor ons. Via www.sintlucasantwerpen.be/askusanything kan je ze ons op 6 maart allemaal stellen en kom je alles te weten over onze fantastische opleidingen fotografie, illustratie, grafische vormgeving, sieraad, kunst en communicatie ontwerp.

Veilig op afstand maar met evenveel verhaal. Met of zonder video -afhankelijk van bad hair days-, en volledig live.

www.sintlucasantwerpen.be/askusanything

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Sint Lucas Antwerpen
Van Schoonbekestraat 143
2018 Antwerpen 18 (Antwerpen)
zaterdag 6 maart 2021 van 14:00 tot 17:00
www.sintlucasantwerpen.be/askusanything