u bent hier

Artificiële Intelligentie

18 +

Humor comedy, Tekst en muziektheater


'EEN CABARETVOORSTELLING VAN NELE BAUWENS' is haar derde monoloog, tot stand gekomen in een trio met Sam De Graeve (tekst) en Raf Walschaerts (regie). Dartelend ging Nele Bauwens door het leven, de dag plukkend, swingend en zingend. Tot de geschiedenis kwam aankloppen, en de buren ook. Met humor en weemoed, met warmte, liefde en sprankelende spitsheid vertelt Nele over de wereld waarin we ... Lees meer »

'EEN CABARETVOORSTELLING VAN NELE BAUWENS' is haar derde monoloog, tot stand gekomen in een trio met Sam De Graeve (tekst) en Raf Walschaerts (regie).

Dartelend ging Nele Bauwens door het leven, de dag plukkend, swingend en zingend.


Tot de geschiedenis kwam aankloppen, en de buren ook.

Met humor en weemoed, met warmte, liefde en sprankelende spitsheid vertelt Nele over de wereld waarin we leefden en over een nieuwe die geboren wordt.

Een wereld waarin goede buren inderdaad beter zijn dan verre vrienden.


Nele Bauwens bouwde gestaag aan een carrière in de vaderlandse showbizz, swingde met El Tattoo del Tigre, zong met Tine Embrechts en Lucas Van den Eynde de pannen van het dak in Jukebox, en fluisterde luid in haar cabaretvoorstellingen ‘Ik moet beter luisteren’ en ‘Wat een geluk’.


'EEN CABARETVOORSTELLING VAN NELE BAUWENS' is haar derde monoloog, tot stand gekomen in een trio met Sam De Graeve (tekst) en Raf Walschaerts (regie).


Nele Bauwens: “Het wordt naakt én  kwetsbaar, vrolijk én poëtisch ... Beloofd!Concept, spel & zang: Nele Bauwens

Teksten: Sam De Graeve & Nele Bauwens

Regie: Raf Walschaerts

 

Lieven Scheire - Try-out
Gravenhof
Louisalei 7
2660 Hoboken
zaterdag 28 november 2020om 20:00
Gravenhof Hoboken
€ 2,0
Bestel tickets
www.gravenhof.org/nl/event/73583/try-out