u bent hier

Archiefdag documentatiecentrum L.W.G.H. (Laakdalse Werkgroep voor Geschiedenis en Heemkunde)


Iedere eerste zaterdag van de maand (uitgezonderd juli en augustus) is ons documentatiecentrum geopend voor het publiek. Het ultieme moment om vrijblijvend allerlei opzoekingen te doen in de historische werken van de gemeenten Veerle, Eindhout, Varendonk en Vorst (Laakdal). Onze vrijwilligers staan u graag ter hulp. Ons documentatiecentrum verzamelt allerlei historische en heemkundige werken ... Lees meer »

Iedere eerste zaterdag van de maand (uitgezonderd juli en augustus) is ons documentatiecentrum geopend voor het publiek. Het ultieme moment om vrijblijvend allerlei opzoekingen te doen in de historische werken van de gemeenten Veerle, Eindhout, Varendonk en Vorst (Laakdal). Onze vrijwilligers staan u graag ter hulp.

Ons documentatiecentrum verzamelt allerlei historische en heemkundige werken over Laakdal en de omliggende gemeenten. Naast deze werken bewaren wij in onze bibliotheek ook een grote hoeveelheid genealogische bronnen (genealogische databank, schaduwregisters van alle Laakdalse parochies, schaduwregisters van de burgerlijke stand, genealogische tijdschriften, regionale en plaatselijke publicaties i.v.m. genealogie, een collectie rouwbrieven en bidprentjes,...)

Praktisch: Ons documentatiecentrum is gelegen op de eerste verdieping van het oud-gemeentehuis van Vorst-Laakdal. Als u binnenkomt langs de grote witte deur, langs de voorkant, kan u links de trap nemen.

Voor meer informatie, neem dan zeker een kijkje op: http://lwgh-laakdal.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Documentatiecentrum L.W.G.H.
Markt 29
2430 Laakdal
zaterdag 6 maart 2021 van 08:30 tot 12:00
gratis