u bent hier

Aquarel level 2 & 1 - leermodule 4 weken

15 +

Design, Creativiteit, Decoratieve kunst


elke dinsdag 14 tot 17 uur LEVEL 2 --- 19 tot 22 uur LEVEL 1 Laat jouw artistiek beest los!  Deze training worden gegeven door gecertifieerde trainers/docenten. Je ontvangt een persoonlijk certificaat van deelname. De workshop spits zich toe naar de aquarel-technieken van weleer. Je leert alles over de drager, over de verf-soorten, over het gebruik van toevoegingen, effecten en masking-tape. ... Lees meer »

elke dinsdag 14 tot 17 uur LEVEL 2 --- 19 tot 22 uur LEVEL 1

Laat jouw artistiek beest los! 


Deze training worden gegeven door gecertifieerde trainers/docenten. Je ontvangt een persoonlijk certificaat van deelname.


De workshop spits zich toe naar de aquarel-technieken van weleer. Je leert alles over de drager, over de verf-soorten, over het gebruik van toevoegingen, effecten en masking-tape. Je leert zelf je aquarelverf maken en alles over het materiaal dat in de winkels te koop is, zodat je in staat bent voor jezelf een perfecte aquarel studio in te richten. 


Samen volgen we stap voor stap geleide oefeningen, waardoor je aan het einde geheel en zelfstandig in staat bent om een eigen werk van begin tot het einde op professioneel niveau op te zetten. Een echte must voor wie onderweg zijn ideeën en indrukken rap wil neerzetten. Of voor wie thuis met vloeibaar licht en kleur heerlijk in zijn eigen fantasiewereld wil wegdromen!


Een medium van grote betekenis, aangeleerd op een historisch beproefde manier. 

Een goede aanrader als voorbereiding voor meer gevorderde trainingen. 14 tot 17 uur LEVEL 2 >> enkel voor wie Level 1 heeft gevolgd
19 tot 22 uur LEVEL 1

Antwerp Colors
cultureel ontmoetingscentrum Stadsmagazijn
Keistraat 5-7
2000 Antwerpen
Van 3 november 2020 tot 24 november 2020
ontmoetingscentrum Het Stadsmagazijn
€ 60,0
Sign Up
www.stadsmagazijn.be/nl/event/79298/l...