u bent hier

Ans en Wilma - Verdwaald

6 +

Tekst en muziektheater


Ans en Wilma zijn dringend aan vakantie toe. Ze plannen een reisje met de caravan door het bos. Maar dan raken ze de weg kwijt. Door Wilma, zegt Ans. Door Ans, zegt Wilma. Tijdens hun zoektocht naar de uitgang raken de dames verstrikt in herkenbare conflicten op kinderformaat. Kibbelend en kwetterend nemen de knotsgekke tantes u mee in hun absurde wereld vol humor, ontroering en prachtige ... Lees meer »

Ans en Wilma zijn dringend aan vakantie toe. Ze plannen een reisje met de caravan door het bos. Maar dan raken ze de weg kwijt. Door Wilma, zegt Ans. Door Ans, zegt Wilma. Tijdens hun zoektocht naar de uitgang raken de dames verstrikt in herkenbare conflicten op kinderformaat.

Kibbelend en kwetterend nemen de knotsgekke tantes u mee in hun absurde wereld vol humor, ontroering en prachtige liedjes. In de voorstelling komen allerlei dingen aan bod: jaloezie, pesten, afscheid nemen en verliefd zijn aan bod.

Ariane van Vliet en Alice Reijs zijn twee Nederlandse actrices die al lange tijd in België wonen. Absurde gesprekken tussen hun eigen kinderen vormen de basis van deze muziektheatervoorstelling.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart CC 't Schaliken
Grote Markt 35
2200 Herentals
zondag 4 oktober 2020 van 14:30 tot 15:45
CC 't Schaliken
€ 9,0
tickets.cultuurcentrum@herentals.be
014-21 90 88
apps.ticketmatic.com/widgets/cc_t_sch...
www.schaliken.be