u bent hier

ANNULATIE: Op bezoek bij een streekproducent: Brouwerij Ganzenhof

18 +


In het verlengde van Week Van De Smaak zetten onze streekproducenten hun deuren open. Vanaf 25 oktober tem 6 december staan zij op zondag klaar om jullie, in kleine groepjes, te ontvangen en hun passie voor te stellen. Ontdek hun geheimen en proef de Rupelstreek! Heb je je als bierliefhebber al afgevraagd hoe je favoriete gerstenat tot stand komt? Dan ben je op 6 december bij Chris van ... Lees meer »

In het verlengde van Week Van De Smaak zetten onze streekproducenten hun deuren open. Vanaf 25 oktober tem 6 december staan zij op zondag klaar om jullie, in kleine groepjes, te ontvangen en hun passie voor te stellen. Ontdek hun geheimen en proef de Rupelstreek!

Heb je je als bierliefhebber al afgevraagd hoe je favoriete gerstenat tot stand komt? Dan ben je op 6 december bij Chris van Brouwerij Ganzenhof aan het juiste adres. Tijdens de infosessie vertelt de brouwer je alles over zijn 4 streekbieren: Kludde, Ne Scheve Toren, Nen Trapper, en Arthur. Afsluiten doe je vanzelfsprekend met een degustatie van 3 biertjes.
Programma: 30 min toelichting streekproducent + degustatie en vragen

Deelnameprijs: 5€ pp
Inschrijven via info@toerismerupelstreek.be tem 04/12, 12u
Max. aantal pers: 10 pers
Plaats van afspraak: Steenwinkelstraat 377, Schelle

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Brouwerij Ganzenhof
Steenwinkelstraat 377
2627 Schelle
zondag 6 december 2020 van 14:00 tot 15:00
Toerisme Rupelstreek vzw
€ 5,0
info@toerismerupelstreek.be