u bent hier

Anna's Steen - Olifant en Krokodil - AFGELAST

5 +

Tekst en muziektheater


Voorstelling wordt afgelast wegens corona-crisis. Tickethouders worden gecontacteerd via mail. Een fantasierijke, vrolijke muziektheatervoorstelling waarin Bart Embrechts en zijn muzikanten de grappige verhalen van Max Velthuijs vertellen voor iedereen vanaf 5 jaar. Met de fantastische verhalen van ‘Olifant en Krokodil’ nemen we je mee in de wonderlijke wereld van meesterverteller en ... Lees meer »

Voorstelling wordt afgelast wegens corona-crisis. Tickethouders worden gecontacteerd via mail.

Een fantasierijke, vrolijke muziektheatervoorstelling waarin Bart Embrechts en zijn muzikanten de grappige verhalen van Max Velthuijs vertellen voor iedereen vanaf 5 jaar.

Met de fantastische verhalen van ‘Olifant en Krokodil’ nemen we je mee in de wonderlijke wereld van meesterverteller en tekenaar Max Velthuijs, een wereld waar het goed toeven is: gezellig, eenvoudig, nostalgisch. Allerlei schemerlampen staan in de zaal aan de rand van de stoelenrijen, het suggereert de huislijke sfeer waarin de voorstelling wil baden. Zelfs al is het conflict soms groot, op het eind komt altijd alles weer goed.

Over sluwe Krokodil die denkt vriendelijke Olifant een hak te zetten.
Over handige Krokodil die voor kunstminnende Olifant een meesterwerk maakt.
Over luidruchtige Krokodil die met zijn buurman Olifant in de muziek gaat…
Over samen thee drinken, samen verwonderd zijn én vooral: samen muziek maken!

“… ‘Olifant en Krokodil’ charmeert door zijn eenvoud, door zijn verbeeldend vertellen, door zijn bewegingsspel op de muzikaal uitgezette lijnen. Geen tierelantijntjes, geen levensgrote decorstukken en meubels, gewoon een minimum aan attributen, om zo de fantasie van de jonge kijkers te stimuleren…” (Theatermaggezien, Tuur Devens)

REGIE EN SPEL BART EMBRECHTS
MUZIKANTEN JAN BLIECK, BART VAN AKEN
ANIMATIEBEELDEN CLARA HERMANS
NAAR VERHALEN VAN MAX VELTHUIJS

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Theater Hemelhoeve
Azalealaan 1
2930 Brasschaat
woensdag 4 november 2020 van 15:00 tot 16:00
Cultuurcentrum Brasschaat
€ 6,0
webshopbrasschaat.recreatex.be/Ticket...