u bent hier

Anemos Saxofoon Kwartet - Anemos Reflections - AFGELAST

Klassieke muziek


Voorstelling wordt afgelast wegens corona-crisis. Tickethouders worden gecontacteerd via mail. Na ruim tien jaar vriendschap en muziek is het tijd om terug te blikken op deze mooie jaren. Met een lach en een traan, nostalgie van de bovenste plank. De luisteraar wordt zo meegenomen op een hoogst persoonlijke reis. Door welke muziek raken zij ontroerd? Welke componisten kunnen het best hun ... Lees meer »

Voorstelling wordt afgelast wegens corona-crisis. Tickethouders worden gecontacteerd via mail.

Na ruim tien jaar vriendschap en muziek is het tijd om terug te blikken op deze mooie jaren. Met een lach en een traan, nostalgie van de bovenste plank. De luisteraar wordt zo meegenomen op een hoogst persoonlijke reis. Door welke muziek raken zij ontroerd? Welke componisten kunnen het best hun muzikale passie vertalen? En, niet onbelangrijk, wat spelen zij graag? Het resultaat: waarschijnlijk de meest intieme voorstelling van Anemos tot nog toe.

‘Anemos Reflections’ heeft, naast enkele parels uit de muziekgeschiedenis, ook de allermooiste originele composities voor saxofoonkwartet op het programma staan.

WINDS, SOPRAANSAXOFOON KRISTAN DEHERTOG
WINDS, BARITONSAXOFOON WESLEY CAPIAU
WINDS, ALTSAXOFOON BART VAN BENEDEN
WINDS, TENORSAXOFOON KURT BERTELS

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Sint-Jozefskapel Brasschaat
Augustijnslei 76
2930 Brasschaat
zondag 21 maart 2021 van 11:00 tot 13:00
Cultuurcentrum Brasschaat
€ 14,0
webshopbrasschaat.recreatex.be/Ticket...