u bent hier

ALGEMENE LEDENVERGADERING & KENNISMAKINGSLUNCH

18 +

Samenleving


Wat officieel te boek staat als NEOS’ jaarlijkse ALGEMENE LEDENVERGADERING - trouwens een ‘verplicht nummer’ in het jaarprogramma – is in de loop van ons floreren in Schilde en omgeving zonder meer uitgegroeid tot een ledenfeest. De formule? In het ‘voorprogramma’: de obligate – want door de wet voorgeschreven - agendapunten. Samenvatting van het afgelopen werkjaar met feiten en cijfers, en ... Lees meer »

Wat officieel te boek staat als NEOS’ jaarlijkse
ALGEMENE LEDENVERGADERING
- trouwens een ‘verplicht nummer’ in het jaarprogramma – is in de loop van ons floreren in Schilde en omgeving zonder meer uitgegroeid tot een ledenfeest.
De formule?

In het ‘voorprogramma’: de obligate – want door de wet voorgeschreven - agendapunten. Samenvatting van het afgelopen werkjaar met feiten en cijfers, en uitleg in geuren en kleuren van het programma dat komt.
De goedkeuring door de statutaire vergadering is voor het bestuur de bekroning van hard werk een heel jaar lang, al maakte de onverwachte stoorzender-met-die-naam het er niet makkelijker op.

Maar het is toch vooral feest. Want op de daaropvolgende deugddoende KENNISMAKINGSLUNCH krijgen nieuwe leden en allen die toetreding overwegen de kans de bestuursleden te ontmoeten en vast te stellen hoeveel van hun bekenden al eerder aansloten, en waarom.
Het fraaie kader van 'De Groene Jager' in Brasschaat en het uitgelezen menu dat aangeboden wordt verklaren natuurlijk ook voor een deel de opkomst.

Samenvattend:
+ 11 uur: begin statutaire jaarvergadering;
+ 12.30 uur: aperitief (cava en hapjes) als intro tot een vorstelijke 'kennismakingslunch'
+ 13.00 – 16.00 uur: ledenfeest rond een feestmaal 'van cava tot mokka'

WELKOM DUS: LEDEN EN NOG-NIET-LEDEN.
------------------------------------------------------------
Praktisch:

Wanneer: donderdag 22 oktober;
Waar: Salons 'De Groene Jager' - Bredabaan 889 - Brasschaat; tel.: 03 663 28 40; verplaatsing op eigen kracht;
Bijdrage per persoon voor het ledenfeest van begin tot einde, alles inbegrepen: leden: 59€ ; niet-leden: 65€ , vóór 15 oktober te betalen op rekening van NEOS: IBAN BE10 7330 5229 0104. Inschrijven = betalen. Afzeggingen na 15 oktober kunnen niet terugbetaald worden.
Wie alleen de statutaire vergadering wil meemaken betaalt niets en is even welkom mits voorinschrijving & vervulling van de Corona-verplichtingen (opgave naam & contactadres).
Info: neosschildesgravenwezel@gmail.com of 03 658 24 38 (Walter Haentjens).

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Parking Carrefour
Turnhoutsebaan 132
2970 Schilde
donderdag 22 oktober 2020 van 10:30 tot 16:00
NEOS Schilde/'s-Gravenwezel
€ 65,0
neosschildesgravenwezel@gmail.com
03 658 24 38
www.neosvzw.be/schilde