u bent hier

Al het goede - AFGELAST

Tekst en muziektheater


Al het goede is een verhaal met een dubbele autobiografische achtergrond: het leven van deze Elik en Lauwers’ eigen leven met Grace Ellen Barkey en hun kinderen in het vermaledijde Molenbeek. Al het goede is het verhaal van het jonge meisje Louise, dat ervan overtuigd is dat de wereld goed is. Tijdens een reis door China ontmoet ze de soldaat Noah. Dat zal haar leven veranderen. Al het goede ... Lees meer »

Al het goede is een verhaal met een dubbele autobiografische achtergrond: het leven van deze Elik en Lauwers’ eigen leven met Grace Ellen Barkey en hun kinderen in het vermaledijde Molenbeek. Al het goede is het verhaal van het jonge meisje Louise, dat ervan overtuigd is dat de wereld goed is. Tijdens een reis door China ontmoet ze de soldaat Noah. Dat zal haar leven veranderen.

Al het goede is ook een verhaal over verlies en hoop. Een liefdesverhaal in een tijd waarin Europa zijn waarden te grabbel gooit en een grote groep mensen zich laat verleiden tot haat en onbegrip. Het verhaal van een familie met hun dagelijkse zorgen en de dood die zich overal opdringt.

Jan Lauwers’ opleiding als beeldend kunstenaar is bepalend voor zijn omgang met het medium theater en leidt tot een eigenzinnige theatertaal. Een van de meest treffende kenmerken van deze taal is het transparante, ‘denkende’ acteren dat zijn internationale ploeg zich intussen heeft eigen gemaakt.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Bourlaschouwburg
Komedieplaats 18
2000 Antwerpen
dinsdag 24 november 2020 van 20:00 tot 22:00
Toneelhuis
info@toneelhuis.be
+32 3 224 88 44
www.toneelhuis.be/nl/programma/Al-het...