u bent hier

'Akai Ito'

Meerdere kunstvormen


'Akai Ito' ontstond in een jaar van existentiële crisis, een jaar waarin alles kapseisde en woelig water moest doorzwommen worden. De tentoonstelling is een terugblik en kennismaking tegelijk. Het werk van Magali Perbal en Walter Geerts komt voort uit de behoefte deze intense periode in kaart te brengen. Het gaat hen niet om de feitelijke gebeurtenissen, maar om de blijvende indrukken die ... Lees meer »

'Akai Ito' ontstond in een jaar van existentiële crisis, een jaar waarin alles kapseisde en woelig water moest doorzwommen worden. De tentoonstelling is een terugblik en kennismaking tegelijk. Het werk van Magali Perbal en Walter Geerts komt voort uit de behoefte deze intense periode in kaart te brengen. Het gaat hen niet om de feitelijke gebeurtenissen, maar om de blijvende indrukken die werden achtergelaten. Zij proberen hun beleving te vangen in sculpturen van draad, hout, metaal en steen. Tekst vervolledigt en weeft zich doorheen de expositie als een rode draad.
In tijden van individualisering vinden de kunstenaars het belangrijker dan ooit om stil te staan bij wat het betekent om verbonden te zijn als geliefden, als gezin, als gemeenschap.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Gemeentehal Schelle
Fabiolalaan 55
2627 Schelle
za 3 oktober 2020 van 12:00 tot 20:00 zo 4 oktober 2020 van 12:00 tot 18:00
magali.perbal@telenet.be
www.magaliperbal.com