u bent hier

Afval bestaat niet meer


Klimaatverandering, de verborgen impact van onze levensstijl! Afval bestaat niet meer. De revolutie van enkele decennia. Er is al veel gepraat, en gedaan, over en voor het klimaat. Maar hoe zit dat nu eigenlijk? Kunnen wij er zelf iets voor doen? Wat en hoe helpen we mee zorgen voor een betere toekomst, voor een goede leefwereld, voor onze kinderen en kleinkinderen. Begin we zelf onze ... Lees meer »

Klimaatverandering, de verborgen impact van onze levensstijl! Afval bestaat niet meer. De revolutie van enkele decennia.

Er is al veel gepraat, en gedaan, over en voor het klimaat. Maar hoe zit dat nu eigenlijk? Kunnen wij er zelf iets voor doen? Wat en hoe helpen we mee zorgen voor een betere toekomst, voor een goede leefwereld, voor onze kinderen en kleinkinderen. Begin we zelf onze gewoonten te veranderen? Hoe pakken we dit aan en wat kunnen we doen? De afval, wat gebeurt daarmee? Bestaat er nog afval? Er wordt veel van ons afval verwerkt tot nieuwe producten. Hoe is de revolutie ervan in enkele decennia. IVAREM komt ons meer inzicht geven in deze problematiek.

Toon kaart Gemeenschapscentrum de Nieuwe Ark
Kerkstraat 34
2870 Ruisbroek (Puurs-Sint-Amands)
donderdag 4 juni 2020 van 19:30 tot 21:30
Gezinsbond Ruisbroek
gratis
patricia.deraeymaecker@hotmail.com
0494819193