u bent hier

Afternoon Tea

Voeding


Een workshop over de Engelse traditie van afternoon tea. Waarom genoten Catharina van Braganza en Anna Maria Russell zo van dit warme drankje? Is het een vrouwenaangelegenheid of zijn mannen ook welkom? De verhalen, de etiquette en uiteraard de recepten: finger sandwiches, scones en heerlijk zoets. Begeleiding: Renate Coen ZA 23.01 - 14 tot 17 UUR 18 euro (incl. ingrediënten: 5 euro) ... Lees meer »

Een workshop over de Engelse traditie van afternoon tea. Waarom genoten Catharina van Braganza en Anna Maria Russell zo van dit warme drankje? Is het een vrouwenaangelegenheid of zijn mannen ook welkom? De verhalen, de etiquette en uiteraard de recepten: finger sandwiches, scones en heerlijk zoets. Begeleiding: Renate Coen ZA 23.01 - 14 tot 17 UUR 18 euro (incl. ingrediënten: 5 euro) Maximum 14 deelnemers Meebrengen: aardappelmesje, snijplankje en keukenhanddoek www....

Een workshop over de Engelse traditie van afternoon tea. Waarom genoten Catharina van Braganza en Anna Maria Russell zo van dit warme drankje? Is het een vrouwenaangelegenheid of zijn mannen ook welkom? De verhalen, de etiquette en uiteraard de recepten: finger sandwiches, scones en heerlijk zoets.

Begeleiding: Renate Coen

ZA 23.01 - 14 tot 17 UUR

18 euro (incl. ingrediënten: 5 euro)
Maximum 14 deelnemers

Meebrengen: aardappelmesje, snijplankje en keukenhanddoek
www.deplek-aalst.com

Omwille van de coronamaatregelen kan je momenteel nog geen tickets bestellen voor deze activiteit. Van zodra we voldoende zekerheid hebben, start de ticketverkoop. We houden iedereen op de hoogte via onze website, nieuwsbrief en sociale media.

Cultuurcentrum Ter Dilft
Sint-Amandsesteenweg 41-43
2880 Bornem
zaterdag 23 januari 2021van 14:00 tot 17:00
Cultuurcentrum Ter Dilft
€ 18,0
apps.ticketmatic.com/widgets/ter_dilf...