u bent hier

AFGELAST - Superhallo

Animatie en kinderfilms


Komt dat zien! DJ Frietmachine is de meest swingende aardappel-installatie die er bestaat. Hij meet, weegt en bekijkt of jij geaard bent. Is dat het geval dan draait hij een vette plaat voor jou en jouw aardappel! Plaatje klaar, frietje klaar! Deze voorstelling is geannuleerd omwille van de Corona-maatregelen. DJ Frietmachine een machine die jouw aardappel laat dansen? Komt dat zien! DJ ... Lees meer »

Komt dat zien! DJ Frietmachine is de meest swingende aardappel-installatie die er bestaat. Hij meet, weegt en bekijkt of jij geaard bent. Is dat het geval dan draait hij een vette plaat voor jou en jouw aardappel! Plaatje klaar, frietje klaar!

Deze voorstelling is geannuleerd omwille van de Corona-maatregelen.DJ Frietmachine een machine die jouw aardappel laat dansen? Komt dat zien! DJ Frietmachine is de meest swingende aardappel installatie die er bestaat. Hij meet, weegt en bekijkt of jij geaard bent. Is dat het geval dan draait hij een vette plaat voor jou en jouw aardappel! Plaatje klaar, frietje klaar!


vanaf 13:30uur

DJ Frietmachine
Toon kaart Cultuurcentrum De Kern
Kern 18
2610 Wilrijk
Van 16 augustus 2020 tot 17 augustus 2020
cultuurcentrum De Kern | CC De Kern
www.ccdekern.be/nl/event/74574/superh...