u bent hier

Afgelast - Spelletjesavond


Natuurpunt Markvallei organiseert een spelletjesavond in Bezoekerscentrum De Klapekster. Game of Thrones, The Hunger games, computergames, gaming on line… misschien allemaal wel leuk voor een koude winteravond… maar in tijden van tablets en sociale media zijn er ook andere leuke manieren om de donkere winteravonden gezellig in vriendenkring door te brengen. Kruip uit je luie zetel en kom naar ... Lees meer »

Natuurpunt Markvallei organiseert een spelletjesavond in Bezoekerscentrum De Klapekster. Game of Thrones, The Hunger games, computergames, gaming on line… misschien allemaal wel leuk voor een koude winteravond… maar in tijden van tablets en sociale media zijn er ook andere leuke manieren om de donkere winteravonden gezellig in vriendenkring door te brengen. Kruip uit je luie zetel en kom naar onze gezelschapsspelavond in de Klapekster! Jong of oud, Rikken of Schaken, Monopoly of Risk, winnen of verliezen, …maakt allemaal niet uit … zolang we er met z’n allen plezier en leute aan beleven.

Krijg terug wat voeling met de realiteit, laat het competitiebeest in je los, lees iemands gedachten en gelaatsuitdrukkingen en kom gezellig met ons een pintje drinken op vrijdag 12 februari om 20u in de Klapekster. Uiteraard hangen we af van ontwikkelilngen in verband met covid-19. Info: info@natuurpuntmarkvallei.be

Toon kaart Bezoekerscentrum De Klapekster
Kolonie 41
2323 Wortel
vrij 12/02/21 van 20:00 tot 23:00
Natuurpunt Markvallei
Bestel tickets
info@natuurpuntmarkvallei.be
www.natuurpunt.be/agenda/spelletjesav...