u bent hier

AFGELAST Lijndansen voormiddag


Lijndansen kan je leren. Samen oefen je stap voor stap, op een rustig tempo, tot je elk danspasje onder de knie hebt. Zo kan elke deelnemer goed volgen. Bewegen is gezond en verkleint de kans op vallen. Je denkt na, oefent je geheugen en je houdt zo je hersenen gezond. Je moet niet kunnen dansen. Alleen de goesting en durf om het samen met ons te proberen zijn nodig. In samenwerking met de ... Lees meer »

Lijndansen kan je leren. Samen oefen je stap voor stap, op een rustig tempo, tot je elk danspasje onder de knie hebt. Zo kan elke deelnemer goed volgen. Bewegen is gezond en verkleint de kans op vallen. Je denkt na, oefent je geheugen en je houdt zo je hersenen gezond. Je moet niet kunnen dansen. Alleen de goesting en durf om het samen met ons te proberen zijn nodig. In samenwerking met de seniorenraad.

Lijndansen kan je leren. Samen oefen je stap voor stap, op een rustig tempo, tot je elk danspasje onder de knie hebt. Zo kan elke deelnemer goed volgen. Bewegen is gezond en verkleint de kans op vallen. Je denkt na, oefent je geheugen en je houdt zo je hersenen gezond. Je moet niet kunnen dansen. Alleen de goesting en durf om het samen met ons te proberen zijn nodig.

In samenwerking met de seniorenraad.

Toon kaart Lokaal dienstencentrum Ten Hove,
Jakob Smitslaan 28
2400 Mol
Van 14 januari 2020 tot 22 december 2020
Lokaal dienstencentrum Mol
€ 2,0
dienstseniorenplus@gemeentemol.be
014331600