u bent hier

AFGELAST! Lezing: De levende tuin (Aartselaar) | AFGELAST én UITGESTELD NAAR 2021 IKV CORONAMAATREGELEN


Helaas afgelast wegens coronaregelsTijdens deze voordracht geeft Joeri Cortens, medewerker van Natuurpunt CVN en ook bekend van radio en TV-praatjes, volop tips voor het natuurlijk en vogelvriendelijk inrichten van je tuin. Een levende tuin waar vogels, vlinders, wilde bijen en hommels welkom zijn en er zich thuis voelen. En waar je de deur niet uit moet om te genieten. Na deze voordracht kan ... Lees meer »

Helaas afgelast wegens coronaregels

Tijdens deze voordracht geeft Joeri Cortens, medewerker van Natuurpunt CVN en ook bekend van radio en TV-praatjes, volop tips voor het natuurlijk en vogelvriendelijk inrichten van je tuin.
Een levende tuin waar vogels, vlinders, wilde bijen en hommels welkom zijn en er zich thuis voelen. En waar je de deur niet uit moet om te genieten. Na deze voordracht kan je eventueel de daad bij het woord voegen, door een bestelling te plaatsen voor Behaag...natuurlijk 2020.

Prijs

De inschrijvingsprijs is 6,00€.

Deelnemen

Stap 1: Online inschrijven

Voor deze activiteit kan je online inschrijven via hier. Na je inschrijving ontvang je een digitale mailbevestiging. Mocht je binnen een paar minuten na je inschrijving geen mail ontvangen hebben, controleer dan of de mail tussen je SPAM zit en neem anders contact op met de contactpersoon hieronder.

Stap 2: Betalen

In de bevestigingsmail vind je de gegevens om tot betaling over te gaan.

d'Open Plek
Baron Van Ertbornstraat 56
2630 Aartselaar
vrij 04/09/20 van 19:30 tot 22:30
Natuurpunt Aartselaar
€ 6,0
Sign Up Sign Up
ria.thys@telenet.be
0476 33 79 36
www.natuurpunt.be/agenda/lezing-de-le...