u bent hier

AFGELAST | Lezing | Boeken in films

18 +

Literatuur


Een overzicht van films en cineasten van overal en alle tijden Arne Sierens projecteert een tsunami van verrassende filmfragmenten. Telkens rond een bepaald thema waar hij als cinemaniak bevlogen commentaar bij geeft. Grappig, vermakelijk en ontroerend voor jong en oud en maar ook erg leerrijk. Het geeft een overzicht van films en cineasten van overal en alle tijden. Sierens (1959) werd ... Lees meer »

Een overzicht van films en cineasten van overal en alle tijden

Arne Sierens projecteert een tsunami van verrassende filmfragmenten. Telkens rond een bepaald thema waar hij als cinemaniak bevlogen commentaar bij geeft. Grappig, vermakelijk en ontroerend voor jong en oud en maar ook erg leerrijk. Het geeft een overzicht van films en cineasten van overal en alle tijden.

Sierens (1959) werd geboren als zoon van filmrecensent Frans Sierens en volgde de opleiding regie aan het RITCS te Brussel, waar hij in 1981 afstudeerde.

Arne Sierens was actief bij vele Gentse theaterhuizen. Hij schreef, regisseerde en speelde bij NTG, Arena en Arca, Blauwe Maandag Compagnie en het Nieuwpoorttheater. Momenteel is hij actief bij Compagnie Cecilia samen met Johan Heldenbergh. Hij won verscheidene prijzen voor zijn werk, zoals de Taalunie Toneelschrijfprijs, de Louis Paul Boonprijs en de Edmond Hustinxprijs voor toneelschrijvers.

Arne Sierens
Bibliotheek Bist
Bist 1
2610 Wilrijk
donderdag 26 november 2020om 20:15
cultuurcentrum De Kern | CC De Kern
€ 6,0
Sign Up
www.ccdekern.be/nl/event/71781/boeken...