u bent hier

AFGELAST - KIDconcert: De ware verhalen van de leugenbaron


Update 12.03.2020 Het Antwerp Symphony Orchestra zet de veiligheid en de gezondheid van zijn publiek en medewerkers op de eerste plaats en volgt de richtlijnen van de overheid en expertenadviezen nauwgezet op. Uit solidariteit en burgerzin worden al onze concerten en activiteiten geschrapt vanaf vandaag (12 maart) tot en met maandag 13 april. De betroffen ticketkopers worden door ons ... Lees meer »

Update 12.03.2020
Het Antwerp Symphony Orchestra zet de veiligheid en de gezondheid van zijn publiek en medewerkers op de eerste plaats en volgt de richtlijnen van de overheid en expertenadviezen nauwgezet op. Uit solidariteit en burgerzin worden al onze concerten en activiteiten geschrapt vanaf vandaag (12 maart) tot en met maandag 13 april. De betroffen ticketkopers worden door ons gecontacteerd met een voorstel tot herboeking.
Meer informatie op www.antwerpso.be/update-over-de-komende-concerten
----------------------------------------------------
‘Kom, ga zitten en luister. Nee! Niets te maren!Ga zitten en luister naar wat ik te zeggen heb. Knoop het goed in je oren. Ik vertel, en jij luistert!Ik hier, jij daar!En anders hak ik je oren eraf. Want ik ben goed in precisiewerk!’ Je doet maar beter wat hij zegt. De verhalen van baron von Münchhausen mogen dan wel zo doldwaas zijn dat ze onmogelijk echt gebeurd kunnen zijn, de baron en zijn geliefde paard Theofiel dulden geen tegenspraak wanneer ze hun ‘waargebeurde’ avonturen vertellen. Terwijl iedereen weet dat het leugens zijn… Toch?

KIDconcert op muziek van Haydn

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Koningin Elisabethzaal
Koningin Astridplein 26
2018 Antwerpen 18
zondag 29 maart 2020 van 11:00 tot 12:00
Antwerp Symphony Orchestra
€ 13,0
www.antwerpsymphonyorchestra.be/kidco...
03 213 54 06