u bent hier

AFGELAST - Kapitein Winokio, Salut La Copine & The Starlings

Amusementsmuziek


Geniet van optredens van Kapitein Winokio, Salut La Copine en The Starlings in openlucht. Wegens de nieuwe maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus is deze activiteit geannuleerd. Meer info. We toveren de parking van het vrijetijdscentrum om tot een gezellige concertruimte. Kom luisteren naar 3 geweldige muziekgroepen. 14 uur - Kapitein Winokio  (Zomer & zee tournee, 50-60 ... Lees meer »

Geniet van optredens van Kapitein Winokio, Salut La Copine en The Starlings in openlucht.

Wegens de nieuwe maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus is deze activiteit geannuleerd. Meer info.


We toveren de parking van het vrijetijdscentrum om tot een gezellige concertruimte. Kom luisteren naar 3 geweldige muziekgroepen.14 uur - Kapitein Winokio  (Zomer & zee tournee, 50-60 minuten)

Tijdens dit zonnige zomer&zee-concert zingen Kapitein Winokio, Mevrouw de Poes en muziekmatroos Ivanof liedjes uit zuiderse landen. Vakantie in eigen land op vrolijke Caraïbische ritmes? Hoe heerlijk is dat! Kapitein Winokio is een meester in zijn vak en brengt iedereen zingend en swingend nog meer in vakantiestemming.17 uur - Salut La Copine  (Lien Van de Kelder,  Jan De Smet en Wouter Berlaen, 75 minuten)

Deze 3 artiesten brengen al een tijdje Vlaamse klassiekers op het podium. Op de vraag van Lien om het nu ook eens ‘op zijn Frans’ te doen, werd meteen uitbundig gereageerd door haar beide compagnons. Ze verlaten daarbij de overbekende paden en gaan op schattenjacht naar parels uit de wereldwijde Franstalige liedcultuur. Waan je een dik uur in ‘la Douce France’!20 uur - The Starlings (Songbird Sessions, 50-60 minuten)

Op 14 februari 2021 staan The Starlings in de grote Lotto Arena, maar vanavond staan ze in Zandvliet! Tijdens de 'Songbird Sessions' hoor je Tom Dice op gitaar, Kato op de piano en natuurlijk hun 2 prachtige stemmen. Ideaal voor een mooie zomeravond waarin het populaire duo je meeneemt op een muzikale reis. Ze brengen een mix van covers uit 'Liefde voor Muziek' en nieuw eigen werk.Een fijn en veilig evenement


De inkom is gratis, maar je moet verplicht reserveren tot 15 minuten voor de start van elke optreden via de aankooop van een gratis ticket (zo lang de voorraad strekt).
Er is geen bar op het terrein, dus breng je favoriete drankjes zelf mee.
Wij voorzien tafels, stoelen en een shelter om onder te zitten, maar breng gerust je eigen comfortabele stoeltje mee.
Met voldoende toiletten, wastafels, alcoholgels en véél ruimte kan je helemaal gerust komen genieten van de optredens.
Kom te voet of met de fiets, want de parking is die dag afgesloten.
Het concertterrein opent telkens 30 minuten voor een optreden begint.

Openluchtconcerten De Schelde
Toon kaart Vrijetijdscentrum De Schelde
De Keyserhoeve 66
2040 Zandvliet
zaterdag 8 augustus 2020 van 14:00 tot 14:00
Vrijetijdscentrum De Schelde
gratis
www.vrijetijdscentrumdeschelde.be/nl/...