u bent hier

AFGELAST Drive (try-out)

18 +

Humor comedy


Dat het leven niet altijd van een leien dakje loopt, hoef je William Boeva niet te vertellen. Geboren met een zeldzame vorm van dwerggroei zag de jonge William vaker de binnenkant van een ziekenhuis dan hem lief was en werd hem vooral verteld wat hij later allemaal niet zou kunnen doen. William Boeva heeft besloten om deze voorstelling te annuleren. Binnenkort volgt een update van wat er met ... Lees meer »

Dat het leven niet altijd van een leien dakje loopt, hoef je William Boeva niet te vertellen. Geboren met een zeldzame vorm van dwerggroei zag de jonge William vaker de binnenkant van een ziekenhuis dan hem lief was en werd hem vooral verteld wat hij later allemaal niet zou kunnen doen.

William Boeva heeft besloten om deze voorstelling te annuleren. Binnenkort volgt een update van wat er met de reeds aangekochte tickets gebeurt. 


Dat het leven niet altijd van een leien dakje loopt, hoef je William Boeva niet te vertellen. Geboren met een zeldzame vorm van dwerggroei zag de jonge William vaker de binnenkant van een ziekenhuis dan hem lief was en werd hem vooral verteld wat hij later allemaal niet zou kunnen doen.Gelukkig voor ons en voor hemzelf liet hij zich hierdoor niet van de slag brengen. William, gesteund door zijn familie en vrienden, wist dat er meer mogelijk was dan schoenmaker worden. Zijn onwaarschijnlijke verhaal bracht hem tot waar hij nu staat: een gevierd comedian, een graag geziene televisie- en radiogast en een BV die zijn platform durft te gebruiken om de situatie van zijn lotgenoten aan te kaarten.In deze voorstelling vertelt William zijn verhaal, met ups en downs, over hoe hij geraakt is waar hij nu staat en welke obstakels hij nog elke dag overwint.

Geen pure comedy dus, maar wel met humor. Hij kan het immers niet laten…

 

William Boeva
Toon kaart Cultuurcentrum De Kern
Kern 18
2610 Wilrijk
vrijdag 18 september 2020 van 20:15 tot 20:15
cultuurcentrum De Kern | CC De Kern
€ 14,0
Bestel tickets
www.ccdekern.be/nl/event/76047/drive-...