u bent hier

AFGELAST De Woordenaar

Tekst en muziektheater


Een explosief theaterconcert waarin Bruno Vanden Broecke een man is met een missie. Een lichtend voorbeeld om te volgen. Kom vooraf naar de inleiding! ‘De Woordenaar’ wordt een explosief theaterconcert waarin Bruno Vanden Broecke een man is met een missie. Een lichtend voorbeeld om te volgen. Wat hij te bieden heeft is niets minder dan een handleiding voor ons leven. Omsingeld door 3 ... Lees meer »

Een explosief theaterconcert waarin Bruno Vanden Broecke een man is met een missie. Een lichtend voorbeeld om te volgen. Kom vooraf naar de inleiding!

‘De Woordenaar’ wordt een explosief theaterconcert waarin Bruno Vanden Broecke een man is met een missie. Een lichtend voorbeeld om te volgen. Wat hij te bieden heeft is niets minder dan een handleiding voor ons leven.


Omsingeld door 3 topmuzikanten en een 30-tal instrumenten duikt hij onder in het leven van alledag, in jouw leven, zoals het is of zoals je dacht dat het was. 


‘De Woordenaar’ wordt een daverende combinatie tussen swingende woorden en sprekende muziek. Bo Spaenc zet het muzikale hekkenwerk uit met ruimte voor improvisatie. Elke voorstelling is ‘De Woordenaar’ een nieuw, uniek muziektheaterfeest.

De Kolonie MT
Toon kaart CC De Steiger Boom
H. Spillemaeckersstraat 9
2850 Boom
vr 25 september 2020 van 19:15 tot 19:15 vr 25 september 2020 van 20:15 tot 20:15
CC De Steiger Boom
€ 18,0
Bestel tickets
www.desteigerboom.be/nl/voorstelling/...