u bent hier

AFGELAST - Blikopener: Van Eyck - Volzet

18 +

Samenleving


Leen Huet toont je tijdens deze lezing een overzicht van het werk van grootmeester Jan Van Eyck. Ze situeert hem in zijn tijd en aan het Bourgondisch of en opent opnieuw jouw ogen voor zijn verbluffende verwezenlijkingen. Van Eyck was in zijn tijd de grootste kunstenaar van Europa, en misschien is hij dat nog steeds. Je komt daarnaast ook iets te weten over zijn oudere broer en leermeester ... Lees meer »

Leen Huet toont je tijdens deze lezing een overzicht van het werk van grootmeester Jan Van Eyck. Ze situeert hem in zijn tijd en aan het Bourgondisch of en opent opnieuw jouw ogen voor zijn verbluffende verwezenlijkingen. Van Eyck was in zijn tijd de grootste kunstenaar van Europa, en misschien is hij dat nog steeds. Je komt daarnaast ook iets te weten over zijn oudere broer en leermeester Hubert, en over zijn zuster en collega Margaretha.
Met de steun van Literatuur Vlaanderen

In samenwerking met Bibliotheek Berlaar, Bibliotheek Bonheiden, Bibliotheek de Fé, Bibliotheek Duffel, Bibliotheek Putte, Bibliotheek Sint-Katelijne-Waver, Openbare bibliotheek Nijlen, Stedelijke Openbare Bibliotheek Mechelen, Thomas More Hogeschool, Urania projects vzw

Activity Members: Leen Huet

Bron: UiTinVlaanderen.be

Leen Huet
Toon kaart Bibliotheek Bonheiden
Jacques Morrensplein 1
2820 Bonheiden
donderdag 29 oktober 2020 van 20:00 tot 22:00
Vormingplus regio Mechelen
€ 5,0
Sign Up
regiomechelen@vormingplus.be
015 44 41 00
www.vormingplus-regiomechelen.be