u bent hier

AFGELAST - BabelBrunch


Een ploeg chef-koks serveert je elke zondag vanuit onze Volxkeuken een kleurrijke wereldse brunch. Wil je graag proeven van verschillende culturen? Op de BabelBühne is het op zondag aangenaam ontwaken! Voor deze sessie kookt Veganation Indiaas-Belgisch. Tussen 12u en 14u kan je op de Bühne ook live de uitzending van Radio Babel bijwonen. In Radio Babel sprokkelt elke week een andere ... Lees meer »

Een ploeg chef-koks serveert je elke zondag vanuit onze Volxkeuken een kleurrijke wereldse brunch. Wil je graag proeven van verschillende culturen? Op de BabelBühne is het op zondag aangenaam ontwaken! Voor deze sessie kookt Veganation Indiaas-Belgisch.

Tussen 12u en 14u kan je op de Bühne ook live de uitzending van Radio Babel bijwonen. In Radio Babel sprokkelt elke week een andere organisatie verhalen uit de buurt en ver daarbuiten!

>> Voor €10 per persoon serveren we je een uitgebreid, vegetarisch ontbijt.
>> Gelieve te reserveren in bubbels van maximaal tien personen.
>> We houden het samen coronavrij: de Bühne is in openlucht, maar neem zeker een mondmasker mee voor wanneer we de social distance niet kunnen garanderen. We registreren ter plekke, in kader van de maatregelen, ook je gegevens. Blijf thuis als je zeven dagen voor het evenement symptomen vertoonde of ziek was

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Archipelsite
(ingang via Damhof) tegenover Lange Lobroekstraat 77, Antwerpen Dam
2060 Antwerpen 6 (Antwerpen)
zondag 9 augustus 2020 van 11:00 tot 14:00
€ 10,0
ttk.antwerpen.be/Tickets/Detail.aspx?...
rooftoptiger.com
www.facebook.com/events/1815773345240001