u bent hier

ADR-praatcafé ‘Roemeense en Belgische gewoontes en tradities’

18 +

Samenleving


Het ADR-praatcafé brengt Roemenen en Vlamingen samen. Het is vandaag moeilijker om spontaan nieuwe mensen te leren kennen op café, daarom ben je welkom op ons online praatcafé! Het volgende praatcafé gaat door op maandag 7 december om 20 uur. We gaan het hebben over: Roemeense en Belgische gewoontes en tradities. Wat doen Roemenen en Belgen als ze op bezoek gaan bij vrienden? Wat gebeurt er op ... Lees meer »

Het ADR-praatcafé brengt Roemenen en Vlamingen samen.
Het is vandaag moeilijker om spontaan nieuwe mensen te leren kennen op café, daarom ben je welkom op ons online praatcafé!

Het volgende praatcafé gaat door op maandag 7 december om 20 uur. We gaan het hebben over: Roemeense en Belgische gewoontes en tradities.

Wat doen Roemenen en Belgen als ze op bezoek gaan bij vrienden? Wat gebeurt er op een trouwfeest? Hoe worden verjaardagen gevierd in België en hoe doen ze dat in Roemenië?

Iedereen is welkom bij het online café. Schrijf je in en we sturen je een e-mail met de link om deel te nemen. Er kunnen maximum 15 mensen deelnemen zodat iedereen de kans krijgt om iets te zeggen.

Meer informatie en inschrijving via de link.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart online
nvt
2300 Turnhout
maandag 7 december 2020 van 20:00 tot 22:00
adrvlaanderen.be/events/adr-praatcafe...