u bent hier

Ademworkshop: 'Jouw adem is de sleutel'

18 +

Gezondheid en zorg


Jouw adem is de sleutel tot fysiek, psychisch en spiritueel welzijn. Sterker nog je adem verbindt deze drie niveaus waarop we bestaan. In het Westen groeit de interesse in de adem en wetenschappelijk onderzoek toont het belang van een open en gezonde ademhaling meer en meer aan. My Breath bouwt voort op Transformational Breath en heeft als doel jouw ademhaling te volledig te openen zodat jij ... Lees meer »

Jouw adem is de sleutel tot fysiek, psychisch en spiritueel welzijn. Sterker nog je adem verbindt deze drie niveaus waarop we bestaan.

In het Westen groeit de interesse in de adem en wetenschappelijk onderzoek toont het belang van een open en gezonde ademhaling meer en meer aan.

My Breath bouwt voort op Transformational Breath en heeft als doel jouw ademhaling te volledig te openen zodat jij je volle potentieel kan leven en je echte vervulling vindt. Door open en vol te ademen krijg je meer energie, een betere conditie en gezondheid op fysiek vlak. Op mentaal en emotioneel vlak omarm je wat er is en creëer krijg je balans. Je adem ruimt op in je onderbewustzijn waardoor trauma integreert. Door op te ruimen op fysiek en psychisch vlak kom je in aanraking met je kern, het spirituele en ga je je leven van daaruit vorm geven. In deze workshop ervaar je zelf wat deze manier van ademen voor jou persoonlijk kan betekenen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Yoga & Co v.z.w.
Brusselsesteenweg 376
2800 Mechelen
zondag 27 september 2020 van 14:30 tot 17:30
Yoga & Co vzw
€ 60,0
info@yogaenco.be
www.yogaenco.be