u bent hier

Activak jeugdvakanties – Pretparkweek

8 +


Dit is een superkamp ! We trekken naar Walibi en Efteling voor twee topdagen, maar daarbuiten organiseren we nog supertoffe activiteiten voor jullie! Iiiih, aaaaah… gil jij alles bij elkaar in de spannendste pretparkattracties? Krijg jij niet genoeg van de hoogte, de snelheid en de daarbij horende kriebels in je buik? Ga dan met ons mee op pretparkweek en beleef de tijd van je leven! We maken ... Lees meer »

Dit is een superkamp ! We trekken naar Walibi en Efteling voor twee topdagen, maar daarbuiten organiseren we nog supertoffe activiteiten voor jullie!

Iiiih, aaaaah… gil jij alles bij elkaar in de spannendste pretparkattracties? Krijg jij niet genoeg van de hoogte, de snelheid en de daarbij horende kriebels in je buik? Ga dan met ons mee op pretparkweek en beleef de tijd van je leven! We maken deze week zowel Walibi als de Efteling onveilig. Onze topanimatoren bereiden ook de allerleukste spelen en activiteiten voor, zodat je je geen seconde hoeft te vervelen. Ook trekken we een dag naar het zwembad om de week helemaal compleet te maken.Voel jij de adrenaline nu al stromen? Loop dan vliegensvlug naar je computer en schrijf je in!

Domein Bielebale
Elshoutbaan 15
2930 Brasschaat
Van 25 augustus 2019 tot 30 augustus 2019
Activak vzw
€ 285,0
activak.be/vakanties.html?view=camp&i...
info@activak.be
03 569 98 42